 |
Ensin on maito |
Niinkin arkinen raaka-aine, joka osataan täällä jalostaa aikas upeisiin muotoihin.
 |
Tuplakermaa <3 ja Mövenpickiä |
 |
Buffassa sai tuplakermaa lapioida ihan oman maun mukaan.
Klassisesti tarjoiltuna marengin kera. |
 |
Kerma sopi myös kaffee schnapsin kera.. |
Tuorejuustoista yksi herkullinen oli zieger. Herajuusto, jota syötiin välillä hillon kera ja välillä suolan.
Sitten kypsytettyjä juustoja. Vuoden verran kypsytettyä alppijuustoa, nuorta pehmeää mutschlia ja tuoksuvaa racletteä.
 |
Juustolan kellari |
 |
Naapurin kotikellari |
 |
Myyntipaloja tilan omassa kellarissa |
 |
5 vuotta kypsytetty hobel käse.
Höylällä kivikovasta juustosta saatiin seitinohuita siivuja. |
Ruoanvalmistuksessa oli jonkin verran myös juustoja..
 |
Raclettea yhdelle, n. 400 gr |
 |
Olikohan tämä leipä? Ei näy juuston alta.. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti