perjantai 8. heinäkuuta 2016

Mitä maidosta tekis?

Ensin on maito

Niinkin arkinen raaka-aine, joka osataan täällä jalostaa aikas upeisiin muotoihin. 

Tuplakermaa <3 ja Mövenpickiä

Buffassa sai tuplakermaa lapioida ihan oman maun mukaan.
Klassisesti tarjoiltuna marengin kera.
Kerma sopi myös kaffee schnapsin kera..
Tuorejuustoista yksi herkullinen oli zieger. Herajuusto, jota syötiin välillä hillon kera ja välillä suolan.



Sitten kypsytettyjä juustoja. Vuoden verran kypsytettyä alppijuustoa, nuorta pehmeää mutschlia ja tuoksuvaa racletteä.

Juustolan kellari
Naapurin kotikellari
Myyntipaloja tilan omassa kellarissa
5 vuotta kypsytetty hobel käse.
Höylällä kivikovasta juustosta saatiin seitinohuita siivuja.

Ruoanvalmistuksessa oli jonkin verran myös juustoja..

Raclettea yhdelle, n. 400 gr

Olikohan tämä leipä? Ei näy juuston alta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti