|
Ensin on maito |
Niinkin arkinen raaka-aine, joka osataan täällä jalostaa aikas upeisiin muotoihin.
|
Tuplakermaa <3 ja Mövenpickiä |
|
Buffassa sai tuplakermaa lapioida ihan oman maun mukaan.
Klassisesti tarjoiltuna marengin kera. |
|
Kerma sopi myös kaffee schnapsin kera.. |
Tuorejuustoista yksi herkullinen oli zieger. Herajuusto, jota syötiin välillä hillon kera ja välillä suolan.
Sitten kypsytettyjä juustoja. Vuoden verran kypsytettyä alppijuustoa, nuorta pehmeää mutschlia ja tuoksuvaa racletteä.
|
Juustolan kellari |
|
Naapurin kotikellari |
|
Myyntipaloja tilan omassa kellarissa |
|
5 vuotta kypsytetty hobel käse.
Höylällä kivikovasta juustosta saatiin seitinohuita siivuja. |
Ruoanvalmistuksessa oli jonkin verran myös juustoja..
|
Raclettea yhdelle, n. 400 gr |
|
Olikohan tämä leipä? Ei näy juuston alta.. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti